Home
Over Complimentz
Ons aanbod
Traditionele kerstpakketten
Nieuws
Contact
Inloggen
Direct online vouchers bestellenNaar onze traditionele kerstpakketten

complimentz.nl
Langedijkstraat 12
5324 AR Ammerzoden
T 073 599 7416
E info@complimentz.nl

Perfect passende geschenken,
in no-time geregeld

Hoe werkt Complimentz.nl

Complimentz biedt u als werkgever hèt middel om uw relaties en werknemers een kerstgeschenk aan te bieden wat perfect aansluiten bij hun wensen.

Door het uitreiken van cadeauvouchers met een unieke combinatie van inlogcode en wachtwoord, komt de ontvanger van het geschenk op een beveiligd gedeelte van de website Complimentz.nl. Hier kan het aantal verkregen complimentz worden verzilverd voor één of meerdere geschenken, belevenissen of goede doelen naar keuze. Het geschenk zal vervolgens per post bij de ontvanger worden bezorgd op het huisadres, of een nader op te geven ander adres. Voor u als werkgever dus een minimale inspanning en voor de ontvanger een geschenk wat maximaal aansluit bij zijn of haar wensen.

 

Logistiek

Complimentz.nl heeft de gehele logistieke afhandeling van het uitreiken van de kadovouchers aan de schenker, tot aan de uitlevering van het geschenk, geheel in eigen hand. Zo kunnen wij continu monitoren of alle bestellingen en vouchers goed worden uitgeleverd, en kunnen wij garanderen dat het geschenk ook echt aan de verwachtingen van de verkrijger voldoet.

 

Niet thuis? Geen probleem!

Door de nauwe samenwerking tussen Complimentz.nl en TNT-post zal het pakket altijd twee keer worden aangeboden. Indien u de tweede keer nog niet thuis bent, is het geschenk af te halen op een van de vele TNT-servicepunten in het land.

 

Voorraad altijd aktueel.

Door korte lijnen met onze leveranciers is het mogelijk de beschikbare geschenken op onze website altijd aktueel te houden. Artikelen welke uitverkocht dreigen te geraken zullen van de website worden verwijderd, en zo mogelijk vervangen door een ander artikel. Indien er onverhoopt toch een artikel besteld is wat niet leverbaar is zal Complimentz.nl een gelijkwaardig geschenk uitleveren. Indien dit niet mogelijk is zal contact worden opgenomen met de ontvanger, om gezamelijk tot een passende oplossing te komen.

 

Te weinig complimentz voor de geschenken naar keuze?

Indien u als ontvanger meerdere geschenken wil uitkiezen dan mogelijk is met de ontvangen Complimentz, bieden wij u de mogelijkheid deze middels het iDeal betalingssysteem zelf bij te kopen. Zo kunt u altijd kiezen uit de mooiste kado's.

 

 


Privacy verklaringSitemapDisclaimerAlgemene VoorwaardenVeelgestelde vragenGarantieContact