Home
Over Complimentz
Ons aanbod
Traditionele kerstpakketten
Nieuws
Contact
Inloggen
Direct online vouchers bestellenNaar onze traditionele kerstpakketten

complimentz.nl
Langedijkstraat 12
5324 AR Ammerzoden
T 073 599 7416
E info@complimentz.nl

Perfect passende geschenken,
in no-time geregeld

Met de cadeau-vouchers van Complimentz maakt u het makkelijker voor uzelf plus leuker voor uw relaties en personeelsleden. Veel persoonlijke geschenkopties, één supersnelle manier van regelen, kortom het meest geschikte kerstpakket voor 2012!

Zo werkt het
Voor uw relaties of personeel bestelt u aantrekkelijk vormgegeven cadeau-vouchers van Complimentz. Hiermee logt de ontvanger in op deze site en maakt zijn of haar keuze uit ons grote assortiment van geschenken en belevenissen. (Bekijk hier ons actuele aanbod)


Wat iedereen echt wil
Via Complimentz krijgt iedereen wat hij echt wil hebben. Beter dan dat kunt u het niet doen. En makkelijker ook niet: u hoeft de vouchers alleen maar uit te delen of door ons te laten bezorgen op de door u opgegeven adressen. De rest van de logistiek (cadeaubezorging aan huis) verzorgen wij in samenwerking met TNT post.

Altijd binnen budget
De waarde van een cadeauvoucher bepaalt u zelf vooraf. Deze wordt op de voucher en de site uitgedrukt in complimentz. In euro’s blijft u altijd binnen het bedrag dat u voor uw eindejaars- attenties in gedachten had. Hieronder vind u ons voucheraanbod:

     
€ 22,50 à 30 complimentz   Bestel nu
€ 37,50 à 50 complimentz   Bestel nu
€ 45,00 à 60 complimentz   Bestel nu
€ 75,00 à 100 complimentz   Bestel nu
     
 

De ontvanger van de cadeauvoucher kan, desgewenst, complimentz bijkomen om meerdere of grotere cadeau's te bestellen. Deze optie is op verzoek van de schenker uit te schakelen.

 

Wilt u op de hoogte worden gehouden of wilt u eens kijken hoe het werkt?

 
Wij houden u graag op de hoogte over Complimentz, klik hier of op de banner hiernaast om uw gegevens bij ons achter te laten. Daarbij maakt u ook nog eens kans op een Rituals pakket.
U kunt ook een Proefvoucher aanvragen, waarmee u kunt zien hoe ons concept in de praktijk werkt. Na doorlopen van de bestelling dingt u ook automatisch mee naar een Rituals pakket.

 

Goede doel
Via de site kunnen ontvangers ook (een deel) van hun complimentz besteden aan een charitatief doel naar keuze. Kijk hier voor de CBF-gekeurde stichtingen waarmee wij contact hebben.

 

Toch een traditioneel kerstpakket geven?

Complimentz biedt de mogelijkheid om onze eigen keuze kadosysteem te combineren met een traditioneel kerstpakket. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden via info@complimentz.nl

 


Privacy verklaringSitemapDisclaimerAlgemene VoorwaardenVeelgestelde vragenGarantieContact