Home
Over Complimentz
Ons aanbod
Traditionele kerstpakketten
Nieuws
Contact
Inloggen
Direct online vouchers bestellenNaar onze traditionele kerstpakketten

complimentz.nl
Langedijkstraat 12
5324 AR Ammerzoden
T 073 599 7416
E info@complimentz.nl

Perfect passende geschenken,
in no-time geregeld

Disclaimer

Deze website is eigendom van en wordt beheerd door Handelsonderneming Corrad Goesten, eveneens handelend onder de naam Complimentz.nl.

Ondanks de zorg die wij besteden aan de samenstelling van deze site, is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. Handelsonderneming Corrad Goesten aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid. Daarnaast sluiten wij elke aansprakelijkheid uit voor schade als gevolg van het gebruik, de beschikbaarheid of de interpretatie van de informatie. Gegevens die een hyperlink bevatten naar andere sites vallen buiten de controle van Handelsonderneming Corrad Goesten. Elke mogelijke aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud van deze sites wijzen wij daarom af.

Op het gebruik van de website en op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. Auteursrechten op de website en de inhoud daarvan berusten bij Handelsonderneming Corrad Goesten. Niets van deze website mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Handelsonderneming Corrad Goesten worden gekopieerd, of in welke wijze dan ook worden overgenomen of gedupliceerd.


Privacy verklaringSitemapDisclaimerAlgemene VoorwaardenVeelgestelde vragenGarantieContact