Home
Over Complimentz
Ons aanbod
Traditionele kerstpakketten
Nieuws
Contact
Inloggen
Direct online vouchers bestellenNaar onze traditionele kerstpakketten

complimentz.nl
Langedijkstraat 12
5324 AR Ammerzoden
T 073 599 7416
E info@complimentz.nl

Perfect passende geschenken,
in no-time geregeld

Privacy verklaring

Deze website wordt beheerd door Complimentz.nl, handelsnaam van Handelsonderneming Corrad Goesten. Complimentz.nl kan direct (via een verzoek om informatieverstrekking) of indirect informatie over u verzamelen. De verkregen informatie zal gebruikt worden het verwerken van uw bestelling, alsmede voor het opstellen van webstatistieken. Complimentz.nl kan uw gegevens ook gebruiken om zo nodig contact met u op te nemen, bijvoorbeeld om u te informeren over wijzigingen in de functionaliteit van de internetsites of om u diensten aan te bieden waarop u prijs zou kunnen stellen (tenzij u hebt aangegeven geen aanbiedingen van diensten te willen ontvangen).

Linked internetsites

Dit Privacy Statement is niet van toepassing op internetsites van derden die door middel van links met deze internetsites zijn verbonden.

Complimentz.nl verkoopt uw gegevens niet!

Complimentz.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wijzigingen

Complimentz.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Het verdient aanbeveling om dit Privacy Statement geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Uw gegevens zijn veilig bij Complimentz.nl

Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Indien u nog vragen mocht hebben over de privacy verklaring van Complimentz.nl, dan kunt u ons een e-mail sturen via de contactpagina.


Privacy verklaringSitemapDisclaimerAlgemene VoorwaardenVeelgestelde vragenGarantieContact